уторак, 23. септембар 2014.

Poštovani članovi i posjetioci GlobalGaming zajednice

Global Gaming Community sastao se i počeo sa izradom krajem 2011 god. U njegovom stvaranju učestvovali su: Aleksandar Četenji-Vitez (Titel),Adnan Pašić-Paša (Tešanj),Dragan Jovanović-Gagi (Buđanovci),Vladimir Plavšić-Plavša (Kraljevo),Marko Grbić (Bečej), Ljubomir Savić (Arilje),Davor Benčak-Žare Lukatić (Koprivnica),Srđan Maravić -Srki(Bačka Palanka),Milan Ubiparip-Lane Hudson (Beograd), Milan Paunović-Paun (Beograd) i moja malenkost Nikola Maravić-Nixi (Bačka Palanka).
Nakon brojnih problema koje smo imali server je napokon otvoren i počeo je sa radom 12.05.2012 godine. Krenuli smo totalno bez ikakvih najava otvaranja i obaveštavanja javnosti. Jedina najava je bila:“Server je otvoren!“
Počeli smo sa 150 slotova na premium serveru kod KGB Hostinga. Nakon nepunih 48 h imali smo 150/150 popunjenih slotova i bili smo zbog zahteva igrača prinuđeni da proširimo broj slotova na 200. Sledećeg dana je i taj rekord oboren i imali smo popunjenost 200/200.
Igrači su počeli dolaziti sa svih strana regije i počela je velika zabava. Oduševljeni mapama,eventima, admin timom i drugim stvarima što smo pripremili za njih,pozivali su svoje drugare da dođu na server i posete ga.Naš community je postao multinacionalna zajednica. Od početka trudili smo se da izbacimo sa servera igrače koji su grubo kršili pravila,vređali druge igrače,bili ne kulturni i izražavali nepoštovanje prema članovima help i admin tima,koristili bag ili čit i sa tim sticali prednost u odnosu na ostale igrače i sl.
U nastavku rada community-a,a radi poboljšanja kvaliteta igre,poštovanja pravila i većeg RP-a timu se priključuju i Ivan Falcone (Sarajevo), McCarthy aka Darko (Osijek),Karlo Žnidarec (Našice) i Marko Jedvaj (Krapina).
Community uz njihovu pomoć postavlja novi izgled sajta, foruma i uvodi pravi RP u sve domene naše zajednice. Uz to kreće se sa pravljenjem i novog moda za SAMP server koji donosi brojne novine i povećava RP igru.
Naš community nastavlja da se širi i jača i očekuje i dalji priliv igrača koji su željni dobre zabave u vidu RP igre sa mnoštvom manifestacija i akcija koje organizuju lideri organizacija,helperi i admini.

Нема коментара:

Постави коментар